Vilka är vi? 

Vi är i grund och botten en trafikskola och ett familjeföretag som har funnits över 50 år och fyra generationer har och arbetar på skolan som heter Sunne trafikskola 

Utvekling 

Under dessa 50 år har körkortsutbildning ändrats och utvecklats en hel del och vi har hela tiden strävat efter att utvecklas  men ändå försökt behålla dem delarna som är bra.

YouTube

Vi började göra teori filmer på YouTube och märkte ganska snabbt att filmerna blev omtyckta och att det fanns ett behov av att kunna få teorilektioner hemma på sin dator. 

Efter att vi hade gjort ett tio tal filmer så märkte vi att det var ett flertal som kommenterade som fråga om vi kunde göra filmer som vi redan gjort. Då kom vi på att vi måste sortera det så att man kan börja från början och se filmerna i rätt ordning  och få  struktur. Frågor till filmerna var något som vi också kände att vi ville ha med så man kunde se vad man hade lärt sig och vad man behövde lära sig mer om.

Och så växte körförsiktigt fram, en plattform där man vi kunde sortera in filmerna i kurser så att vi skulle få lite struktur och vi kan göra frågor till varje film och slut prov till varje kurs så att man kan se vad man behöver lära sig mer och vilka delar som man kan.